Arsenal versloeg Paris Saint-Germain met 2-0 en stelde hun eerste overwinning in de groepsfase van de Champions League veilig

In de tweede ronde van de groepsfase van de Champions League versloeg Arsenal Paris Saint-Germain op eigen veld met 2-0 en behaalde daarmee de eerste overwinning in de Champions League dit seizoen, terwijl Paris Saint-Germain zijn eerste nederlaag leed. In de 20e minuut kreeg Havertz een voorzet van Trossard en scoorde een kopbal voor Donnarumma, waarmee hij de impasse voor Arsenal doorbrak.

In de 35e minuut breidde Arsenal de score uit met een vrije trap. De vrije trap van Saka vanaf de rechterkant vloog rechtstreeks in het doel. voetbal pakje Hoewel de flankerende speler in het centrum de bal niet aanraakte, belandde de doelman van Parijs recht in het net, waardoor Arsenal op 2-0 kwam.

Hoewel Arsenal slechts 35% van het balbezit had en slechts zes schoten minder had dan de tien van Paris, waren ze uiterst efficiënt, waarvan vijf op doel. Paris Saint-Germain had daarentegen slechts twee schoten op doel, wist de kans niet te benutten en verloor uiteindelijk in de uitwedstrijd.