De aankoop van Guirassy door Dortmund is zo de moeite waard dat veel fans zeggen dat het een koolprijs is

Iedereen die Guirassy kent, weet dat hij vorig seizoen de Zilveren Schoen van de Bundesliga was. Dat hij van zo’n eer kon genieten, bewijst dat zijn kracht in het voetbal niet kan worden onderschat, dus hij is een donker paard geworden met potentieel dat veel teams bereid zijn te kopen. Omdat Dortmund een scherp oog voor goud heeft, kochten ze Gilasi in Stuttgart.

Het team uit Stuttgart is eigenlijk relatief sterk. Natuurlijk houdt zijn kracht onvermijdelijk verband met het bestaan ​​van Guirassy. voetbalshirts sale Simpelweg omdat Guirassy vorig seizoen de Zilveren Schoen van de Bundesliga won, kunnen we zien dat deze ster inderdaad bijzonder krachtig is en ook een kernfiguur is. van het team is met hem enorm in kracht toegenomen.

Voor veel fans mag Stuttgart Guirassy niet loslaten. Als zo’n ster eenmaal wordt losgelaten, zal dit vaak leiden tot een afname van de kracht van het team. Maar omdat de spelers willen overstappen en de prijzen die andere teams bereid zijn te betalen relatief hoog zijn, kunnen we als team niets doen.

Dortmund kocht Guirassy voor 18 miljoen euro. Veel fans zeiden dat een dergelijke prijs een spotprijs kan worden genoemd, omdat de waarde van Guirassy al 40 miljoen euro heeft bereikt, dus het kopen ervan voor een dergelijke prijs kan als een koopje worden beschouwd ruim 20 miljoen euro bespaard, wat een goede deal is, hoe je het ook berekent.

Nadat Guirassy de Dortmund voetbalshirt draagt, kunnen zowel zijn persoonlijke vaardigheden als zijn samenwerking met de teamleden het Dortmund-team helpen goede resultaten te behalen. Daarom zijn veel fans die optimistisch zijn over de sterspeler van Dortmund en deze leuk vinden, allemaal van mening dat de aankoop van Guirassy door Dortmund voor een zacht prijsje een bijzonder verstandige zet is voor de huidige transferspelers toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *