Real Madrid vs. Dortmund, wie kan de Champions League winnen?

Voor alle fans van Europese clubs is het eindelijk tijd om de uitslag van de Champions League te zien. In de halve finale versloeg Real Madrid Bayern en won in totaal om door te gaan naar de finale, een andere sterke speler in de Bundesliga, Dortmund, won twee wedstrijden en stuurde Paris Saint-Germain weg, wat een krachtige botsing inluidde. tussen de topteams van La Liga en de Bundesliga! De wedstrijd van het team zal in juni plaatsvinden. Fans die Dortmund Voetbalshirt of Real Madrid Voetbalshirt dragen, hebben van tevoren al plannen gemaakt voor hun winnende carnaval.

Dit is niet de eerste keer dat Dortmund en Real Madrid elkaar ontmoeten. Als twee topclubteams is elke strijd een strijd van samenwerking tussen mens en natuur. Dus wie van deze twee teams zal de Champions League winnen? Afgaande op de laatste tien wedstrijden is het winstpercentage van Real Madrid duidelijk hoger. De resultaten van 7 overwinningen, 3 gelijke spelen en 0 verliezen zijn behoorlijk uitstekend. Dortmund heeft 5 overwinningen, 1 gelijkspel en 4 verliespartijen. De algemene resultaten zijn nog steeds enigszins onbevredigend.

Veel mensen zeggen dat deze Champions League eigenlijk de wedstrijd is met het grootste krachtverschil tussen de kampioen en de nummer twee. De kracht van Real Madrid is sinds dit seizoen eigenlijk voor iedereen duidelijk. Hoewel Dortmund voor de derde keer aan de Champions League-finale deelneemt, is de algehele sterkte duidelijk anders dan die van de voorgaande teams. Bovendien staat Real Madrid in de nationale competitie op de eerste plaats, terwijl Dortmund slechts vijfde staat. Zonder de eerdere uitbreiding van de quota in de Champions League zou de Bundesliga het geluk hebben gehad om extra quota te krijgen. Dan is de kans groot dat Dortmund niet eens mee kan doen aan de Champions League. In dezelfde strijd op twee fronten kan de ene partij voor beide zorgen, maar de andere partij kan alleen de competitie opgeven. Dit is een van de meest directe bewijzen van het verschil in kracht.

Natuurlijk is voetbal rond en kan er tot het laatste moment van alles gebeuren. En fans die Dortmund Voetbalshirt dragen hoeven niet vroeg ontmoedigd te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *